top of page

Τσακαλώτος, Μητσοτάκης, Τσίπρας - Πάρε το μαξιλάρι μου που γράφει το όνομά μου...



ΡΙΞΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Ξαναμπαίνουν μπρος οι μονάδες του Λιγνίτη στην Ελλάδα.

Ρίξε κι άλλο κάρβουνο

Διότι αν εκτιναχτεί και το φυσικό αέριο η εισφορά αλληλεγγύης που θα κοπεί το ’23 θα είναι ίση με τον μισό μήνα ανατιμήσεων του ’22.

Κι ένα ανεκδοτάκι από τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Σε ένα με ενάμιση χρόνο θα έχουμε το φτηνότερο ρεύμα στην Ευρώπη. Να σαι καλά, να ‘σαι καλά, να μας χαρίσεις πάντα γέλιο, κέφι χαρά και μαλακίες.


ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ-ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ

Στο γηροκομειο των Χανίων , ποιων Χανίων,

Των Χαλίων

Μάνα και κορη ξεπάστρευαν γέρους.

Όσους δεν ξεπάστρεψε ο κορονοϊός τους ξεπροβόδαγαν αυτοί.


ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΤΟΥ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ

Έχει μια ανασφάλεια που δεν δικαιολογείται είπε για τον Αλέξη Τσίπρα, ο Τσακαλώτος, εννοώντας ότι ο ίδιος έχει μία ασφάλεια που δικαιολογείται.

Και τον ρωτάει παρακάτω αν τον επηρέασε τον ίδιο η αίγλη της εξουσίας όσο ήταν υπουργός και απαντάει:

«Με επηρέασε λιγότερο από άλλους. Δεν σημαίνει ότι είμαι καλύτερος άνθρωπος αλλά αν έχει πάει σε ένα σχολείο που ιδρύθηκε το 1500, σε ένα κολέγιο στην Οξφόρδη που ιδρύθηκε το το 1341 δεν έχεις ανασφάλεια. Έχεις μια αστική αυτοπεποίθηση. Δεν το λέω με υπεροψία. Το αντίθετο. Η Αριστερά θα ήθελε όλοι οι άνθρωποι να έχουν τα εφόδια για να την αποκτήσουν».

Αστική αυτοπεποίθηση.

Νομίζω την έχει καλύτερη και μακρύτερη ο Μητσοτάκης την αστική αυτοπεποίθηση, ο οποίος , όπως λέει ο Τσακαλώτος έχει και καλύτερους συμβούλους, ξέρει να διαλέγει καλύτερους συμβούλους σε σχέση με τον Τσίπρα. Γιατί δεν παίρνεις την ομπρέλα σου και δεν πας να κάνεις πρίμο σεγόντο στον Μητσοτάκη για τον οποίο φρόντισες να λάβει μαξιλάρι 63 δις αρνούμενος να δώσεις μετά την μνημονιακή καταιγίδα και την τερατώδη φορολόγηση που υπέγραψες ο ίδιος στους συνταξιούχους την 13η σύνταξη και την κουτσούρεψες για να χαλάσεις το αφήγημα του Τσίπρα και να χαρίσεις το μαξιλάρι στον Κυριάκο που το ξεπουπούλιασε;

ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΜΑΣ ΠΛΑΚΩΣΕ ΚΑΙ Η ΟΞΦΟΡΔΗ ΤΩΡΑ.
  • Και τι θες να πάμε στις εκλογές να ψηφίσουμε Χάρβαρντ η Οξφόρδη;

  • Ο Γιώργος Κύρτσος διαγράφτηκε από την Νέα Δημοκρατία γιατί ουσιαστικά δεν δέχεται το αυτονόητο ότι σε όλο τον κόσμο υπάρχει σκάνδαλο Novartis εκτός από την Ελλάδα. Γελάν τα χάπια μέσα από τα μπουκάλια.

  • Και το ‘δα εγώ το τραπέζι με τον Μακρόν, στου διαόλου την μάνα τον έβαλε να κάτσει, πως θα γίνει συνεννόηση. Ένα δεν να μην ακούσεις ξεκινάει παγκόσμιος πόλεμος. Κανονίστε τώρα να κάνουμε κανένα παγκόσμιο πόλεμο να μην κάνουμε απόκριες πάλι.

  • 6,7 δισεκατομμύρια σε απευθείας αναθέσεις. Ποιοι είναι αυτοί οι απευθειας; Θα τους μάθουμε άραγε ποτέ; Θα τους μάθουμε απευθείας;


bottom of page