top of page

Φουρθιώτης, Ρουβάς, Αυτιάς - Αίμα, Δάκρυα και Ιδρώτας



ΟΤΑΝ ΠΝΙΓΕΣΑΙ ΣΤΑ ΣΑΛΙΑ ΣΟΥ

Ο Αυτιάς δυναμικός στις ερωτήσεις του τον κόλλησε στον τοίχο τον Μητσοτάκη και στο τέλος τον ευχαρίστησε που τον είχε βάλει στο ψηφοδέλτιο και μετά το πήρε πίσω.

Δεν υπάρχει χειρότερος θάνατος απ’ το να πνίγεσαι στα σάλια σου.


ΡΟΥΒΑΣ ΓΙΑ ΛΙΓΝΑΔΗ

Ναι βεβαίως μπορεί να είναι φίλος μας ο βιαστής. Ναι μπορούμε να πέσουμε απ’ τα σύννεφα αλλά δεν μπορεί από το χτύπημα που θα πάθουμε απ’ το πέσιμο να λέμε μαλακίες και να παλεύουμε να υπερασπιστούμε αυτό που ούτε οι ίδιοι δεν μπορούν να υπερασπιστούν.


Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ

Παπάδες βιάζουν, αστυνομικοί μπλεγμένοι σε συμμορίες, καθηγητές παρενοχλούν σεξουαλικά μαθήτριες τους, μανάδες πατεράδες δολοφονούν τα παιδιά τους , παιδιά γίνονται αγέλες λύκων και κατασπαράζουν όποιον βρουν, του άλλου του κλέβουν ένα κινητό και τους παίρνει σβάρνα με το αυτοκίνητο του, τηλεπερσόνες συνοδοί από βίζιτες να κρατάνε ροζ βίντεο από υπουργούς, ένας κόσμος με μάσκες που μπαίνει με ράπιντ στις εκκλησίες ,αλλά πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένος για το θέατρο, στα μπουζουξίδικα βγάζεις την μάσκα ενώ στο θέατρο που δεν μιλάνε οι θεατές σαν φιμωμένα σκυλιά να πνίγουμε το γέλιο μας να μην ανασαίνουμε, να κάνουν ράπιντ κι άλλα ράπιντ στα νοσοκομεία οι εμβολιασμένοι ,να πεθαίνουν να μην τους κλαίει κανείς ,να μην νοιάζει κανέναν τίποτα και μόνο τις τρεις μανάδες είδα αγκαλιασμένες έξω από το Εφετείο. Η μαμά της Ελένης Τοπαλούδη, της Γαρυφαλλιάς απ’ την Φολέγανδρο και της Ερατούς απ’ την Λέσβο.


ΑΓΚΑΛΙΑ Η ΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΑ, ΑΓΚΑΛΙΑ.
  • Και μου λέει ο αστυνόμος Βου, τι είναι αυτό το ποσό που βρέθηκε στο λογαριασμό σου. Του λέω αδιευκρίνιστο. Ευχαριστώ πολύ μου λέει να πάτε στο καλό.

  • Στην υπόθεση Novartis όχι ότι όλοι ήταν ένοχοι. Αλλά, όχι κι ότι όλοι ήταν αθώοι.

  • Η εποχή είναι σαν την πορδή. Έτσι και φύγει απ’ τον κώλο δεν ξαναγυρνάει.

  • Λιγνάδη: Ένα δημόσιος υπάλληλος της τέχνης που σκαρφάλωσε ψηλά σαν φίδι.

  • Δεν μπορεί όλοι σε αυτόν τον τόπο να κάνουνε το ακροβατικό του Άδωνι. Μόνο αυτός έχει το χάρισμα να κάνει κωλοτούμπα και να προσγειώνεται στην ίδια θέση.

  • Πωλητής στο διαδίκτυο, με λέγαν μαλάκα παλιά αλλά τώρα που επηρεάζω άλλους μαλάκες, τώρα ρισπεκτ. Είμαι ινφλουένσερ.



bottom of page